11.10.2018

İl Müftümüz ve İlahiyat Dekanımız Bolu Bölge Toplantısına Katıldı

Diyanet İşleri Başkanlığımız 35. İl Müftüleri İstişare Toplantısına hazırlık amacıyla Bölge İl Müftüleri ve İlahiyat Fakültesi Dekanları ile bir dizi çalıştay düzenlendi.

Bolu'da gerçekleştirilen toplantıya, Çorum, Sakarya, Kastamonu, Düzce, Sinop, Zonguldak, Karabük, Bartın İl Müftüleri ve İlahiyat-İslami İlimler Fakültesi Dekanları katıldı.

Çorum'u temsilen toplantıya katılan İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın ve Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Abdullah Çolak, bölge İlleri müftüleri ve dekanları ile bilgi alışverişinde bulundu.

Düzenlenen çalıştay ile "Başkanlığımızca, milletimize sunulan din hizmetlerinin değerlendirilmesi, hizmetlerin etkin, ekonomik ve verimli bir şekilde yürütülmesi, teşkilat mensuplarımız ve İlahiyat-İslami İlimler Fakülteleriyle iletişimin güçlendirilmesi ve toplantı gündeminde yer alan konular hakkında bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla 15-17 Ekim 2018 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek 35. İl Müftüleri İstişare Toplantısına hazırlık çalıştayı düzenlenecektir." denildi.